søndag 27. september 2015

Ferden går videre på Facebook

Jeg har visst blitt litt retrospekt med alderen. Dermed vil Guro Grønns kreative krumspring på Facebook overta for denne bloggen. Der vil du få se høydepunkter, rariteter og pinligheter fra 40 års produksjon. Klikk deg inn og lik siden om du vil være med videre på den fargerike karusellen. Første post er allerede på plass!

tirsdag 1. september 2015

Det var det, festen er over!


Og det var en særdeles bra fest. Med 70-tallet som tema. Her poserer jubilanten (undertegnede) foran sin for anledning hjemmelagede reste-tipi. Sydd av en mengde blendingsgardiner fra jobb (visste jeg skulle få bruk for dem og). Knytt fast til huskestativet med diverse reste-pyntebånd og malt med restemaling i de fargene vi liker i huset vårt. Den fantastiske psykedeliske discodressen fikk jeg i sin tid av Fargebarn - den var helt nydelig både å ha på seg og danse i. Så nå håper jeg at jeg blir invitert på maaaange disco/70-tallsfester framover.


Mandagen etter festen var også en utrolig fin dag, sette seg ned og nyte restene og minnene og tenke at det faktisk er veldig fint å være 40. Og innse for seg selv at det er nok ikke sikkert det blir så mye blogging her mer. Ikke at jeg kommer til å legge ned bloggen, men den kommer nok ikke til å bli oppdatert så ofte. Jeg funderer på en litt annerledes vri på Facebook. Vi får vel bare se hva 40-åra bringer. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...